KASPERSKY ANTİ-VİRÜS YAZILIMLARI

Kaspersky ®

Internet Security

Kaspersky internet security virüslerden, casus yazılımlardan, hackerlardan ve istenmeyen emaillerden korur. Ayrıca çok yönlü kişisel bilgi hırsızlığına ve oltalamaya karşı, Ebeveyn ve gizlilik kontrolleri ve olağanüstü hız sağlayan en iyi internet güvenlik yazılımıdır.

Kaspersky ®

Anti-Virus

Kaspersky Anti-Virus en güvenilir antivirus ve casus yazılım korumasını sağlamasının yanında Virüslere, Casus Yazılımlara, Trojanlara, Solucanlara, Botlara ve daha birçoğuna karşı korunmanızı garantiler. Ayrıca içeriğinde bulunan gelişmiş anti-oltalama ve Kişisel bilgi hırsızlığı suçlarına karşı korurken olağan üstü performans gösterir ve sisteminizi yavaşlatmaz.

Kaspersky ®

Work Space Security

Kaspersky Work Space Security merkezi yönetim ve ağınızda her tür tehditten koruma sağlar. Gelen ve giden verileri kontrol eder (email, web trafiği ve network hareketleri de dahil olmak üzere) PC lerde , Kaspersky Work Space Security kullanıcıları güvenliklerinden emin ve rahat şekilde ofis işlerini yapmalarını ve şirket ağında güvenli bir şekilde çalışmalarını sağlar.